Aixequem les persianes, una jornada per aprendre estratègies per fidelitzar la clientela

La directora de Co-emprèn, Teia Guix, en una conferència a Montcada
La directora de Co-emprèn, Teia Guix, en una conferència a Montcada

En el marc de la 3ª Jornada de Comerç a Calella, els comerciants i empresaris locals poden assistir demà a un taller teòric-pràctic anomenat “Aixequem les persianes”. En ell podran aconseguir eines per fidelitzar la clientela i per co-crear amb el propi client.

La persona que imparteix la jornada és Teia Guix, directora de l’empresa d’emprenedors Co-emprèn. En una entrevista a l’Info Vespre, ha fet cinc cèntims de com fidelitzar al client.

Cuidant-lo molt. Tenint molt en compte quines són les seves necessitats i en aquests moments, com que el món està molt canviant i molts dels nostres clients o futurs clients que en aquests moments potser són joves estan comprant de manera diferent, molts online, doncs també ens hi hem d’adaptar. Hem d’escoltar molt, empatitzar molt amb ells per saber què és el que poden necessitar i hem de tenir la capacitat de flexibilitzar les nostres maneres de fer, que moltes vegades, perquè una cosa l’hem fet tota la vida, pensem que és el que funciona. A partir d’ara no és així, no és així perquè estan sortint altres agents del mercat que ens obliguen a canviar i hem d’anar adaptant-nos a les noves situacions.

Per la consultora empresarial, l’e-commerce o compra per internet, cada vegada més estès, pot perjudicar al petit comerç, per això cal adaptar-se i diferenciar-se aportant un valor addicional.

Evidentment que els pot perjudicar, però jo crec que el petit comerç ha de trobar el seu espai i el seu espai segurament haurà de ser diferenciant-se amb un valor que un Marketplace tan potent com Amazon no pugui oferir, que serà més per personalitzar o per oferir inclús un servei addicional. Hem de ser molt conscients d’aquesta amenaça i anant-nos-hi adaptant. El que es diu l’on i l’off, l’online i el presencial, s’ha fusionat ja, avui dia abans d’anar a comprar estem mirant per internet i, a vegades, precisament per poder decidir podem acabar comprant en un comerç local, però hem de ser suficientment atractius.

La jornada començarà a les 9 h i finalitzarà a les 13:30. Per assistir cal trucar a la Regidoria de Comerç, al 93 766 51 64, o enviar un correu a garciasg@calella.cat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Teia Guix, directora de Co-emprèn.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat