Els geganters es preparen per la desena Trobada de Bestiari de Festa Major petita

Es farà el dissabte 16 de juny i hi prendran part les figures de la Colla de Geganters i Grallers de Calella –que n’és l’organitzadora–, dels Udols de Foc i d’una altra desena de grups i colles del país. És per això que aquests dies l’entitat està treballant en la redacció d’un pla d’autoprotecció a fi i efecte de garantir la seguretat de l’esdeveniment. Dels qui hi intervenen i dels espectadors.

La secretària dels geganters de Calella, Sara Venegas, ha explicat que el document preveu les mesures de seguretat que hi haurà al llarg del recorregut de la cercavila, que sortirà de la Riera Capaspre i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament.

Les colles de bèsties tenen uns requisits i el públic uns altres. Simplement estaran senyalitzades les sortides d’emergència i, per exemple, tindrem una ambulància, que hi era sempre però ara constarà al document. Com que la trobada és més gran i el casc antic de Calella estret, anem sobre segur.

La Colla de Geganters i Grallers de Calella calcula la participació d’unes 250 persones i més d’una desena de bèsties de foc a la trobada. Vindran de Cabrera, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Castellbisbal, el Vendrell o Canovelles.

Encara no s’ha fet pública la programació de Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, dins la qual la colla gegantera hi realitza altres activitats destacades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *