Així quedarà la zona urbanitzada de la Riera Capaspre a l’entorn del nou Mercadona

Les obres acabaran d’aquí a un mes i el nou supermercat està previst que entri en funcionament a partir del setembre.

Els treballs d’urbanització de tot l’entorn del supermercat estan valorats en 1.455.801 euros. inclouen una reordenació del trànsit rodat mitjançant la construcció d’una rotonda d’accés a les instal·lacions comercials, i a banda d’això el cobriment parcial del tram pendent de la riera Capaspre, la que es troba a la zona de Turisme Nord, i per la qual el consistori ja disposava d’un projecte de cobriment. El vial de pujada, fins a la rotonda, de la riera capaspre també s’amplia.

La urbanització inclou també el carrer Benavente reconstruint el pont d’aquest carrer amb la riera Capaspre ampliant-ne la superfície i el carrer Valldebanador amb l’asaltat.

mercadona2

La urbanització de la zona ve d’una modificació del planejament urbanístic per poder condicinoar l’us d’equipament comercial, rebaixant el sostre edificat (abans planta baixa + 4 pisos)  a sols una sola planta i arribant a un acord amb l’Ajuntament per l’urbanització de l’entorn i permetent als vehicles accedir directament a l’interior de l’establiment des de la mateixa rotodona de la riera Capaspre.

mercadona1

 

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *