Ajornada la inauguració de la 8a edició del concurs de Pintura Humet-Saula

Exposició de pintures Humet-Saula a l'Ajuntament Vell, en una foto d'arxiu

Des de dissabte ja es pot veure una nova edició del concurs de pintura Humet Saula. Es tracta de la 8a edició i es pot visitar a l’Ajuntament Vell de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dimarts a dissabte de 18 a 21h, i els diumenges i festius de 11 a 14h. La mostra finalitzarà el 6 d’octubre i l’entrada és gratuïta.

En l’exposició es mostren una selecció de 80 pintures, d’entre les més de dues-centes que s’han presentat en l’edició d’enguany. Un recull de tècniques i estils de tota mena des d’olis, passant per aquarel·les i dibuixos. Pere Portí, coordinador de l’exposició, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella Televisió, que en l’edició d’aquest any, el nivell de les obres ha augmentat.

Aquest any, com que el primer premi ha passat a ser un premi de 4.000 euros, ha creat bastant expectació i s’han presentat obres d’un nivell bastant alt i estem molt contents per haver assolit una de les fites que teníem com a organització del concurs.

El jurat compost per Guillem Torné, Jordi Alcaraz, Eva Vila i Ricar Ibernon, atorgarà diferents premis basats en les dues categories participants. El primer premi pels menors de 15 anys està valorat en 600 euros en material de Belles Arts i una escultura d’en Guillem Torné, 6 segons premis valorats en 900 euros en total, també en material i 12 tercers premis també en material de belles arts.En la categoria d’adults, per a majors de 15 anys, la primera posició rebrà 4.000 euros, la segona 2.000 euros i la tercera 1.000 euros.

La inauguració i l’entrega de premis d’enguany, ha quedat ajornada fins a una nova data tal com comentava Portí a Ràdio Calella Televisió.

La vam haver de posposar, perquè la Sra. Lolín Saula, no estava en condicions d’assistir, i ella és la patrocinadora i presidenta de la Fundació Germanes Saula-Palomer, que són les patrocinadores dels premis. I ara estem esperant trobar una nova data, i en funció d’això com l’exposició estarà oberta fins a començaments d’octubre podrem fer l’entrega de premis que es comunicarà quan puguem.

El concurs de Pintura Humet-Saula és una forma de mecenatge que la Sra. Lolín Saula va crear a través de l’acollida i la integració de les obres guanyadores dins la seva col·lecció de pintura i escultura, iniciada pel seu marit el senyor Miquel Humet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *