L’ocupació hotelera al Maresme arriba fins al 94% durant el mes d’agost

L’informe Flaix d’ocupació turística de la Diputació de Barcelona anuncia un increment en l’ocupació hotelera durant el mes d’agost en tot el Maresme, respecte a l’any passat. El document exposa que la comarca supera la mitjana d’ocupació de la província (87,5%) aconseguint arribar al 94,1% d’ocupació durant el mes d’agost. A escala provincial, l’augment en l’ocupació ha estat generalitzat augmentant 3,3 punts en hotels i 1,5 punts en càmpings.

L’ocupació turística en la comarca ha estat del 94,1%, sent de les comarques amb l’ocupació més alta durant el mes d’agost. Una dada que representa un increment de 3 punts respecte a l’agost de l’any anterior, segons l’informe Flaix que s’elabora des de la Diputació de Barcelona. En termes generals, cal constatar que aquest 2019, els hotels de l’entorn de Barcelona han tingut una ocupació mitjana de 87,5%. Les ocupacions més altes, a banda del Maresme, s’han donat al Garraf i al Baix Llobregat, amb un 90% d’ocupació i un 82,5% respectivament.

Pel que fa al turisme rural, és l’únic que ha experimentat pèrdues en l’ocupació durant el mes d’agost, passant del 68,7% l’any 2018 al 64,9% d’enguany.

L’ocupació en càmpings de la província de Barcelona també augmenta, tot i que presenta un creixement discret d’un punt i mig respecte a l’any 2018.

L’informe Flaix analitza l’ocupació en tres tipologies d’establiments d’allotjament – hotels, càmpings i turisme rurals –; però no entra al detall de l’evolució per municipis. L’informe té una orientació pedagògica i és un treball del Laboratori de Turisme de l’Oficina Tècnica de Turisme que es realitza durant els períodes de màxima afluència turística a les destinacions de la província de Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *