La fundació Vicente Ferrer celebra 50 anys amb un sopar solidari

Imatge de Quim Botey.

La fundació Vicente Ferrer celebra aquest divendres un sopar a El Galliner per commemorar el 50è aniversari de la fundació. Un acte solidari que comptarà amb la col·laboració del fotògraf calellenc Quim Botey i la seva família, i del restaurant El Galliner qui ha organitzat juntament amb Moncho Ferrer, fill de Vicenç Ferrer, el sopar.

El Galliner acollirà aquest divendres el sopar per celebrar el 50 aniversari de la Fundació Vicente Ferrer. Josep Romaguera, restaurador i organitzador de l’acte, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella Televisió, la iniciativa.

Sorgeix del fet que jo he estat tres vegades a l’Índia, a la seva fundació. La primera vaig veure tots els projectes, la segona vaig poder col·laborar i ara aquesta tercera vaig acompanyar en Moncho Ferrer a visitar poblets. I tenia ganes doncs de fer alguna cosa més i així ha sigut. Anem endavant, tenim ja molta gent inscrita, i molta il·lusió per poder fer aquest sopar, que cobrem 15 euros el tiquet i inclou, una mica de pa amb tomàquet, botifarra, un gelat… farem una rifa que molta gent ha col·laborat.

El sopar benèfic també comptarà amb la presència de Moncho Ferrer, Director de programes de la Fundació a l’Índia, i fill dels fundadors Vicente i Anna Ferrer.
El sopar  tindrà lloc aquest divendres 13 de setembre a les 9 de la nit  entre els carrers Església i Sagnier,i els diners que es recullin aniran destinats a la construcció d’una casa per a una família sense recursos i en risc d’exclusió social, al sud de l’Índia. El preu del tiquet és de 15 euros i es pot aconseguir en el mateix restaurant al carrer Església 275.

Amb tot, el sopar servirà per homenatjar a una fundació que porta mig segle cooperant a l’Índia, a través de projectes que afavoreixen al desenvolupament i la prosperitat de comunitats rurals al sud de l’Índia. En l’actualitat la fundació arriba a més de 3.600 pobles i al voltant de tres milions de persones. L’atenció de l’entitat se centra en els col·lectius més desfavorits, com les dones, els nens i les persones discapacitades.

El missioner Vicenç Ferrer, mort ara fa deu anys, té una plaça a Calella des de l’any 2001 i va ser nomenat fill predilecte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *