[AMPLIACIO] Ajuntament i Amics del Parc Dalmau ja han rubricat el conveni

R

Ahir al vespre l’Ajuntament de Calella i Amics del Parc Dalmau van signar el conveni que permetrà a aquesta entitat fer el manteniment del Parc Dalmau, sempre d’acord amb l’àrea de Medi Ambient municipal.

davEls Amics del Parc Dalmau ja poden dur a terme actuacions de millora i manteniment del Parc Dalmau. Això sí, sempre amb la supervisió de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella.

Ahir al vespre, els representants de les dues parts implicades van signar el conveni de custòdia del territori. El regidor de Medi Ambient, Marc Buch, explica en què consistirà el conveni.

El president dels Amics del Parc Dalmau, Pere Josep Puig, remarcava que totes les actuacions es faran d’acord amb el vist-i-plau de l’Ajuntament. Una de les preocupacions actuals sobre el parc Dalmau és la plaga del tomicus i com afecta a aquest espai verd de Calella, i també la voluntat de recuperar l’esplendor del Parc Dalmau que tenia fa uns anys, no tant en la vegetació sinó en la seva part social i lúdica.

Per la seva banda, el secretari d’Amics del Parc Dalmau, Francesc Clarà, destacava durant l’entrevista amb Ràdio Calella Televisió que les primeres actuacions aniran encaminades en la neteja de pluvials i canalitzacions per evitar problemes quan arribin les pluges.

Els Amics del Parc Dalmau també podran fer actuacions de sensibilització i educació sobre la necessitat de respectar el medi ambient.

Tot just acabar la signatura vam poder parlar amb el president i el secretari d’Amics del Parc Dalmau, Pere Josep Puig i Francesc Clarà, i el regidor de Medi Ambient de Calella, Marc Buch. Aquest és el resultat de la conversa:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *