Allau de sol·licituds per adoptar als dos cadellets rescatats al Torrent del Raig

gossets 1

Dues agents de la Policia Local han rescatat aquesta setmana a dos cadellets atrapats en un desaigüe prop del Torrent del Raig. Els dos animals, de poc més de dos mesos de vida, haurien estat abandonats després de deslletar-los de la mare. Ara es troben bé, amb bon estat de salut i han estat traslladats al Centre Caní Pedracastell, la protectora d’animals de referència per a Calella.La protectora ja ha rebut diferents sol·licituds per adoptar als dos cadellets i es confia que aviat puguin trobar-los una família.

Segons la responsable del centre, Anna Figueras, estan en perfecte estat i tan sols ha calgut desparasitar-los. Segons sembla, tenen dos mesos i són dos llauradors retrievers negres de mida gran. Figueras també ha explicat que durant aquests dos dies, des que els van trobar dimecres, ha rebut moltes trucades de calellencs interessats a adoptar-los després de veure les imatges que va compartir la Policia Local a les xarxes socials.
Els gossos s’entregaran desparasitats i vacunats. Això si, segons Figueras caldrà esperar uns dies per si algú els reclama, tot i que veu clars indicis que els gossos van ser abandonats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat