Ernest Vila (Premi Enderrock): “És una sorpresa que et reafirma en el camí”

El millor videoclip català del 2020 és “El dia de la victòria” d’Ernest Vila. La revista Enderrock va concedir-li ahir el premi en una gala celebrada a Girona amb assistència limitada per qüestions de seguretat. Per això ell no va poder ser-hi, però va seguir la transmissió de la gala i va celebrar el premi a casa. Buhos va recollir-lo. Avui a La Ciutat, Ernest Vila ha fet agraïments múltiples a tothom que ho ha fet possible: a la gent i als músics que van fer-li confiança, a tota la gent que hi apareix i als que l’han votat, perquè aquest és un premi de votació popular i tenia rivals potents.

Ernest Vila va idear i dirigir un dels videoclips que van convertir-se en la banda sonora del passat estiu i que ara acaba de rebre el reconeixement del públic guanyant el prestigiós Premi Enderrock. Ell posa les imatges a una cançó que transmet bon rollo, esperança i positivisme. Un treball que ha implicat a molta gent, i de qui Vila s’ha recordat avui a través de Ràdio Calella TV.

Vull començar agraint al Quim Fàbregas, que a banda de germà i pequinaire, que ens estimem molt; és gràcies a qui vam tenir la connexió amb en Guillem i la gent de Buhos. El videoclip compta amb la participació de molta gent d’arreu del món, de 30 o 40 nacionalitats diferents, i això va ser una idea bastant tronada d’en Guillem, però vam pensar: Per què no? I vam tirar de contactes que tenim arreu del món va ser realment uns dies bojos rebent desenes i desenes de vídeos.

El dia de la victòria és el millor videoclip del 2020 segons els seguidors de la revista Enderrock. Un premi que Vila diu l’empeny a seguir treballant en aquest món de la creació audiovisual, en uns moments que no són fàcils per al sector.

Personalment no me l’esperava i ha sigut una d’aquelles sorpreses maques que et reafirmen en el camí i et donen força i energia per seguir endavant. Estem súper contents tots plegats.

enderrock videoclipEl premi el van recollir els integrants de Buhos, que van comptar amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu i Lildami per aquest himne de l’estiu que es va estrenar l’any passat. Ara ja supera les 916.000 visualitzacions a Youtube.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *