Alumnes del Bisbe Sivilla es queixen que el soroll de les obres no els deixen fer classe

El soroll de les obres de reparació de l’edifici de l’institut estan afectat l’activitat lectiva dins les aules. És la queixa que alguns alumnes han fet arribar a Ràdio Calella TV. Expliquen que aquesta mateixa setmana han hagut de deixar de fer classe durant una estona perquè la remor no els permetia ni tan sols escoltar el professor.

I diuen que no se’ls ha informat de quan acabaran les obres.

Estàvem a segona hora fent classe i, de sobte, s’ha sentit un soroll molt fort d’un estri que estan utilitzant els paletes i no escoltàvem ni el professor. Hem parat mitja classe per culpa d’això (…) Hem preguntat i els professors no saben quan acabaran. Porten amb les obres des de l’estiu, uns quatre o cinc mesos (…) A la part del mig de l’edifici no s’està fent res, però al costat sí i quan ens toca fer una optativa o hem de canviar de classe el soroll és insuportable.

Des de la direcció de l’Institut Bisbe Sivilla s’ha explicat que les obres de reparació de la façana havien d’estar enllestides per l’inici del curs, però que va sorgir un contratemps: es van detectar nius d’orenetes a l’edifici i, en tractar-se d’una espècie protegida, i van aturar-se fins que emigressin. Això es va produir a finals de setembre, que és quan es van reprendre els treballs que, segons calculen, acabaran abans de Nadal.

Reconeixen que els alumnes han pogut patir algunes molèsties com a conseqüència dels treballs dels paletes, però asseguren que ha estat una cosa molt puntual.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *