Aniol Fors dona la victòria al CB Calella en l’últim sospir del partit

El CB Calella ha guanyat per la mínima 79-78 al Lliçà. Els nostres han acabat gunyant en l’últim moment de partit.

Els primers 10 minuts han estat molt igualats 19-19. En el segon quart, els visitants han aconseguit obrir el marcador i s’ha arribat amb un 39-47 a la mitja part.
A la represa, els calellencs han aconseguit retallar les diferències, 55-58. En el darrer quart hi ha hagut alternatives al marcador. S’ha entrat en el darrer minut amb un resultat en contra de 77-78.
Amb aquest resultat i quan faltaven 24 segons pel final els calellencs han encarat el darrer atac del partit. A cinc segons pel final, una penetració ha acabat en falta que ha donat l’opció a llençar 2 tirs lliures als calellencs. Els nostres han fallat els dos llançaments, però Aniol Fors, molt atent, ha agafat el rebot i ha encistellat el bàsquet de la victòria del CB Calella.