Apareixen pintades a les seus de Junts per Calella i ERC

Atac a les seus de Junts per Calella i ERC, que han aparegut amb pintades en façanes, persianes i portes. També al Mercat Municipal, al·lusiva en aquest cas a l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Montserrat Candini. En conèixer-se la notícia, que els propis partits han donat a través de les xarxes scoials durant el matí, s’han produït les reaccions d’altres candidatures en la línia de condemnar els fets i reclamar el lògic respecte a la diversitat ideològica. Fins a aquesta hora, han arribat des dels equips del PSC, la CUP i Calella en Comú.

Des de la candidatura de Junts per Calella, Marc Buch ha reprovat l’acte vandàlic que ha patit la seva seu i que suposa un atac a la democràcia. A tot això, Buch ha denunciat haver estat patint un sabotatge constant durant la campanya.

A part d’atacar directament a la nostra cap de llista, ens ataquen a tots perquè no demostren cap respecte per la política ni la democràcia, i això acaba embrutint la campanya. Nosaltres estem per les campanyes netes i, tot i que no ho hem dit abans, gran part dels nostres cartells han estat arrancats de manera constant. Sap greu que algú entengui que la millor manera de fer campanya sigui arrancar cartells i sabotejar els actes dels altres.

Buch ha agraït les mostres de suport que han anat rebent en les últimes hores, també d’ERC, que justament ha vist com li feien una pintada a la porta de la seva seu a mig matí, quan teníen la persiana pujada.

L’alcaldable republicà, Xavier Ponsdomènech, ha aprofitat per demanar respecte i ha condemnat l’atac a la seu de Junts per Calella, i molt directament a la seva cap de llista.

Han atacat també la vidriera de la porta, damunt el cartell on hi apareixem tota la candidatura han fet una pintada. No li volem donar gaire importància. Als companys de Junts per Calella han fet una pintada dirigida a la seva alcaldable. Ho condemnen i demanem respecte (…) Som els del joc net i sempre hem dit que farem una campanya en positiu i ho mantenim del primer a l’últim dia.

A la façana del Mercat Municipal també s’hi ha fet una pintada en color verd al·lusiva a l’alcaldessa i candidata de Junts per Calella que s’ha netejat immediatament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *