El 15è Campionat de Catalunya de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral es disputarà dissabte a La Muntanyeta

Imatge d'arxiu

La zona esportiva de La Muntanyeta acollirà demà dissabte al matí el 15e Campionat de Catalunya de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral. Hi haurà quatre equips en joc: Adiam Alt Maresme, que s’enfrontarà en semifinals a l’AE Badalonès; i Disport FC i l’EF Viladecavalls, que jugaran l’altre semifinal. Els guanyadors optaran al títol. Seran partits de 30 minuts sense descans. L’organització demana als calellencs i calellenques que vagin a animar als equips.

Maria Arellano, d’Adiam Alt Maresme, ha destacat la importància de la pràctica esportiva en el procés de rehabilitació i socialització de les persones amb lesió cerebral.

Els serveix de teràpia, els estimula i els reforça el sentiment de pertinença al grup. També és important en el seu procés de rehabilitació. Ja ens agradaria que a la comarca hi haguéssin més jugadors i que aquesta iniciativa arribés més lluny, ens costa que ho podrien fer perquè estem en una zona on hi ha dos hospitals.

Arellano ha assegurat que l’equip d’Adiam està molt motivat per fer un gran paper en la competició de dissabte, amb la qual es clourà la competició de lliga. Està format per nois i noies que tenen entre 12 i 32 anys.

El punt de competitivitat és molt alt quan surten al camp. Tothom que vingui a veure’ns ho comprovarà.

El Campionat de Catalunya de Futbol 7 reunirà als quatre primers equips de la lliga catalana, i arrencarà a les 10.00h. La final està prevista per a les 12.15h. En finalitzar es farà l’acte de lliurament de trofeus i medalles.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *