Aquest any no es celebrarà la Sant Silvestre Calellenca

Sortida de la Sant Silvestre Calellenca del 2017

Parèntesi momentani en la cursa popular que s’organitza per acomiadar l’any. El Club Atletisme Calella ha informat que ha decidit suspendre a última hora la Sant Silvestre programada per aquest diumenge, 30 de desembre, davant la impossibilitat d’organitzar-la amb les condicions necessàries.

Jordi Noguera, president del Club Atletisme Calella, n’ha donat les explicacions a Ràdio Calella TV.

A última hora ens hem trobat amb una sèrie de problemes que fan impossible organitzar-la. Perquè es necessiten persones i elements que no teníem. Per part de l’Ajuntament cap problema, la teníem demanada i tot estava en marxa, però ha sigut més aviat coses internes del club i l’entitat organitzadora que ens ha obligat a ajornar-la.

Ha insistit en el fet que es tracta d’una suspensió temporal i que des del club la recuperaran el 2019 amb més ganes i il·lusió.

Hi ha gent que es pot estranyar per la decisió i pot pensar que no es farà mai més però no. No ho fem aquest any per acumular més forces i ànims per preparar la de l’any vinent.

La Sant Silvestre Calellenca s’ha vingut celebrant des del 2013, l’últim diumenge de l’any. Es tracta d’una prova esportiva de caire popular, de 5 quilòmetres de distància, que es pren un temps de descans aquest 2018.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *