Aquest cap de setmana funcionaran totes les llums de Nadal

hdr

La tinent d’alcaldia Núria Parella ha reconegut un problema tècnic que ha afectat algunes llums, però ha assegurat que entre avui mateix i aquests propers dies ja estarà tot solucionat.

Així ho ha explicat Núria Parella: “Ja avui i per aquest pont tot funcionarà, i vosaltres no ho notareu però tècnicament hi ha una coseta que s’acabarà de solucionar aquest divendres. Però aquest vespre tot funcionarà amb normalitat. Penseu que són moltes llums. A part de tota la Riera i els edificis municipals, al centre comercials s’han col·locat 170 garlandes i a vegades és una mica difícil sincronitzar tants rellotges a l’hora. El problema ha estat una mica això. Però jo crec que ja està solucionat“.

15319209_1157232651020965_7754786468756497884_nAvui mateix s’ha posat en marxa la Fira de Nadal, que estarà oberta aquests propers quatre dies a la Plaça de l’Església, on s’hi poden trobar diferents productes nadalencs de botigues de Calella. Parella: “Dóna molta animació i el poble està molt bonic i la Fira que hem començat avui és una activitat més, penso que la Plaça de l’Església llueix molt amb aquestes parades, que com cada any, són establiments de Calella que venen producte nadalenc. Dissabte a la Fira de Nadal hi ha tallers per la mainada i Òmnium Cultural també hi participarà i farà un taller de tions per conservar les nostres tradicions. Si aneu mirant el programa veureu que hi ha un farciment d’activitats. Tothom s’ho pot passar molt bé aquests dies“.

Núria Parella ha repassat totes les activitats de Nadal, incloses al programa d’activitats, i a continuació podeu escoltar l’entrevista sencera emesa a l’Info Vespre a la tinent d’alcaldia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *