Sardinada, havaneres i processó per celebrar la patrona dels mariners

Verge del Carme, arxiu
Verge del Carme, arxiu

Entre 500 i 600 persones participaran aquest dissabte a la nit a la sardinada i cantada d’havaneres que organitza el Club Nàutic Calella. L’endemà, diumenge al matí, es fa una nova processó marinera pel litoral calellenc.

La sardinada es farà a l’esplanada annexa al Camp de Futbol de Mar on els membres del club ja hi treballaran des de primera hora de la tarda muntant taules i cadires. Segons el vicepresident del Club Nàutic Calella, Xavier Català, el fet que sigui a un preu popular, 2 euros, aplega a molta gent. Fins i tot, cap a les 18h ja es comencen a formar cues, tot i que la sardinada no comença fins a les 21h.

Una sardinada popular i cantada d’havaneres que arriba cada mitjan de juliol com a prèvia a la celebració, l’endemà, de la diada de la Verge del Carme, la patrona dels mariners. Precisament, diumenge es farà a partir de les 10 del matí la processó marinera. Diferents embarcacions del Club Nàutic Calella faran una processó per les aigües calellenques. Sortiran des de davant del club i es dirigiran fins a la Roca Grossa i tornaran al punt de sortida.

Un cop realitzada la processó marinera, el Club Nàutic Calella donarà per acabes les celebracions del cap de setmana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *