La Biblioteca organitza activitats per la marató de TV3 i per Nadal

Aquest any la Bibloteca de Can Salvador de la Plaça de Calella torna a organitzar tallers infantils per la Marató de TV3. L’any passat hi van participar 83 infants, que poden escollir a quins tallers anar.

Són tallers pels quals no cal inscripció prèvia. Només cal anar aquest dissabte al matí a la Biblioteca, donar un euro per taller, i passar-ho bé. Ho ha comentat la directora de l’equipament, Dolors Llavall: “Són per nens i nenes de 4 a 12 anys. De les 10 a la una poden fer el taller que vulguin, poden triar, i per cada taller es donarà un euro per la Marató. Són tallers d’ornaments i motius nadalencs. D’aquesta manera contribuïm amb la marca Biblioteques del Maresme, ja que totes fan actuacions per la Marató“.

I parlant de tallers a la Biblioteca, per demà passat, divendres, n’hi ha un de programat, en aquest cas per adults, per crear una estrella de Nadal. Va a càrrec de la botiga Entredos de Calella i es farà a dos quarts de set a la Biblioteca. Hi ha un màxim de 15 places i aquí si que cal inscripció prèvia.

Per Nadal, Pastorets a la Biblioteca

I de cara a Nadal la Biblioteca serà escenari d’una altra activitat nova. Joventut Artística hi anirà a interpretar alguns fragments dels Pastorets. Llavall: “Divendres 23 tindrem Pastorets. És el primer any. Amb sorpresa inclosa. Es faran alguns fragments dels Pastorets a la Biblioteca. Ho organitza Joventut Artística. És el primer any i esperem que agradi a tota la família i serveixi per recordar els Pastorets“.

Aquesta novetat se suma a activitats ja més habituals que fa la Biblioteca per les festes de nadal. Una que també presenta novetats es farà el dia 17 de desembre. És una lectura pública de poemes de Nadal, amenitzat per un cor infantil, que s’ha creat per aquesta ocasió.

I una activitat ja habitual és l’arribada dels Patges de Ses Majestats els Reis d’Orient, que explicaran contes al Pati de la Biblioteca. Serà el dia 29 de desembre. També recolliran cartes.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Dolors Llavall, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *