Aquest cap de setmana s’ha fet la primera activitat de l’aniversari de Foto-Film

Els 5 presidents de la història de Foto Film, ahir diumenge
Els 5 presidents de la història de Foto Film, ahir diumenge

Socis i simpatitzants amb l’entitat van anar a les Torretes d’excursió, a esmorzar i a fer fotografies a través d’un marc gegant. Un marc amb el logotip dels 50 anys de Foto Film i que ara quedarà allà per tal que els caminants pugin fer-se una fotografia amb el rerefons de les Torretes. També van muntar una exposició allà mateix amb imatges que duia cada assistent, i la van desmuntar al marxar.

El president de l’entitat, Xavier Rigola, ha definit l’objectiu de la celebració de l’aniversari, que s’allarga durant tot l’any. “El que pretenen és que en tot aquest any, dins de l’entitat, hi hagi una mica més de garbuix del que hi ha habitualment. I de cara a fora que la gent participi una mica amb nosaltres en aquest aniversari“.

Rigola també ha recordat que es prepara una exposició dels 50 anys a l’Ajuntament Vell i una mostra especial de cara a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, a més d’un acte important a l’estiu.

El Festimatge, però, no serà pas especial. Funcionarà de forma aliena a aquest aniversari de Foto-Film, ja que es vol deixar la celebració perquè en gaudeixin els calellencs, i el Festimatge mantenir-lo obert a la internacionalitat. Rigola: “El Festimatge és una cosa que funciona de forma independent perquè va enfocada a gent més externa a Calella com a ciutat que el 50 aniversari, que és Calella qui n’ha de gaudir més. Nosaltres creiem que el Foto-Film el forma gent, i gent molt propera a nosaltres. El Festimatge ja és una cosa que sobresurt de les fronteres calellenques, i hi ha molta gent que el 50 aniversari ho té en compte i molta altra que això no li importa ni li interessa“.

La cloenda de l’aniversari es farà el dia 8 de desembre a la Sala Mozart de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *