Aquest dissabte s’inaugura l’exposició del 6è concurs de Pintura Humet-Saula a l’Ajuntament Vell

Aquest dissabte s’obra una nova exposició a l’Ajuntament Vell, és la del 6è Concurs de Pintura Humet-Saula que es podrà veure de dimecres a dissabte, de 5 a 8 del vespre i diumenges i festius, d’11 a dues del migdia. La mostra acabarà el 8 d’octubre i la seva entrada és gratuïta.

En l’exposició s’hi mostraran les obres premiades pel jurat format per la Sra. Lolín Saula, i copresidit per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. L’acte de lliurament de premis serà demà a les 6 de la tarda.

El primer premi pels menors de 15 anys està valorat en 350 euros en material de Belles Arts i 6 premis valorats en 900 euros en total, també en material.
En la categoria B, per a majors de 15 anys, la primera posició rebrà 3.000 euros, la segona 2.000 euros i la tercera 1.000 euros. Aquí podeu consultar la llista de seleccionats.

El concurs de Pintura Humet-Saula és una forma de mecenatge que la Sra. Lolín Saula va crear a través de l’acollida i la integració de les obres guanyadores dins la seva col·lecció de pintura i escultura, iniciada pel seu marit el senyor Miquel Humet.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *