Aquest diumenge es celebra el tast solidari Vi per Vida

Foto: Vi per Vida
Foto: Vi per Vida

Aquest diumenge és la cita del Vi per Vida. El tast solidari a benefici de la recerca sobre la metàstasi del càncer que impulsa l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, del qual n’hem sentit molt a parlar últimament pels descobriments que ha fet sobre el càncer de mama i de pròstata.

Un tast que organitza l’associació Vi per Vida amb l’ajuda de moltes empreses i institucions, i també de molts particulars. Es farà aquest diumenge a les 18 h la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, que tindrà aforament limitat a 300 persones. El preu de l’entrada, com a conseqüència d’això, també s’ha apujat fins als 10 euros. Un dels organitzadors, Quim Seguí, ha anunciat que encara se’n poden comprar.

«Entrades n’hi ha encara, de totes maneres també el mateix dia del tast es poden comprar allà que, de fet, l’any passat se’n poden vendre moltes, que ens va sorprendre. Aquest any estem una mica així, al canviar de dia i ser diumenge, estem que no sabem què passarà i està anant tanta gent els altres anys que estem a l’espera a veure què passa»

El sommelier Xavier Ayala, de l’associació Vi per vida, va confirmar a Ràdio Calella TV que el tas consistirà en la degustació de cinc vins de diverses denominacions d’origen (DO) del país.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Quim Seguí, un dels organitzadors del tast Vi per Vida.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat