Aquest Sant Jordi es vendran més roses naturals i no tantes de tractades artificialment

rosa_roja_con_espinas-1280x800-598x374

Encara que la rosa vermella clàssica sigui la més regalada per Sant Jordi, cada any les floristeries s’esforcen per trobar noves varietats o nous embolcalls que les facin més atractives.

IMG_2462Aquest any, per exemple, tindrà força sortida una rosa que fa més d’un metre d’alçada, concretament un metre 20. L’any passat van ser una novetat que va tenir bona acceptació i aquest any és una de les apostes clares a la floristeria Can Bancells de Calella. Rebeca Ruiz ens descriu aquesta rosa tan espectacular: “És molt alta, espectacular, molt elegant per la tija, les fulles són impressionants, la rosa és super proporcionada… és una de les nostres preferides. A l’hora de regalar-la en un gerro de vidre o en qualsevol estructura que preparem, a la gent li sorprèn molt“.

I les floristeries treballen molt l’acompanyament de la rosa, que no vagi sola. Fins al punt que algunes roses aniran acompanyades d‘una rajola de xocolata amb gust de rosa.

ramo-6-rosasEl que no es trobarà aquest any a la botiga de Can Bancells són roses encerades i roses amb confeti com altres anys. Segons Rebeca Ruiz ara hi ha una tendència clara a demanar productes com més naturals millor.
Si que tindran arbres rosers, de pitiminí, rosers de jardí aromàtics, rosers mini, i roses de molts colors diferents, i per a totes les butxaques, ja que el que fa pujar el preu de la rosa no és la flor en ella mateixa sinó la qualitat de l’embolcall. “En tenim de 4€ o de 9€… i llavors ja depèn de l’embolcall que es vulgui. Hi ha per escollir. Fem diferents propotips per qui es pugui gastar 4, 9, 15…intentem treballar per a tot el món, des de qui s’emporta la rosa embossada, fins a qui busca un producte diferenciat, encara que sigui econòmic“.

Can Balcells treballa amb viver propi i mercat espanyol, com roses cultivades a Soria i Elx, i també importen producte dels Països Baixos.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Rebeca Ruíz, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat