Aquesta nit s’entrega el Premi Ciutat de Calella 2023

L’Ajuntament de Calella celebrarà aquesta nit la gala d’entrega del Premi Ciutat de Calella 2023. És l’ozena edició d’un certamen que es convoca en la doble modalitat individual o d’entitat/associació que té per objectiu reconèixer les iniciatives particulars o col·lectives per al progrés de la ciutat, a nivell social, cívic, econòmic, urbanístic, mediambiental o relatiu als drets humans. El veredicte del jurat – integrat per vuit persones reconegudes amb anterioritat – es farà públic en el decurs de l’acte que tindrà lloc a l’Auditori de Can Saleta (20.30h), amb accés lliure. Ràdio Calella TV en farà la retransmissió en directe.

El Premi Ciutat de Calella, instaurat l’any 2013 per l’Ajuntament de Calella, ha concedit els reconeixements a Calella Marxa (2013), Colla de Geganters i Grallers de Calella (2014), Oncolliga i Francesc Montero i Josep Miracle (2015), Agrupació Sardanista de Calella i Sílvia López (2016), el Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport de la CSMS i Jaume Pruna (2017), Cooperativa l’Amistat i Josep Maria Lloveras (2018), Amics del Parc Dalmau i Pere Puig (2019), l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (2021), Fundació Hàbitat Solidari i Ramon Prats (2022). L’any 2020 de la crisi pandèmica per la Covid, l’Ajuntament va reformular el reconeixement atorgant-ne tres modalitats: a la memòria, per a les persones que van perdre la vida per la Covid; a la solidaritat, concedit a les persones voluntàries; i a la vida, per posar en valor la feina del personal sanitari.

La gala del Premi Ciutat de Calella 2023 se celebrarà aquest divendres 15 de desembre a l’Auditori de Can Saleta (20.30h), en retransmissió en directe per Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *