Arnijas afirma que cal “actualitzar” les instal·lacions esportives municipals

Participants al Jocs Catalans de l'Esport Adaptat a la Muntanyeta
Participants al Jocs Catalans de l'Esport Adaptat a la Muntanyeta

El Govern té la diagnosi de l’estat de totes les instal·lacions esportives municipals i sap quines actuacions requereixen per a la seva posada al dia. Ho ha afirmat el tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, qui ha exposat que en assumir la responsabilitat de l’àrea, en l’anterior mandat, va constatar un dèficit d’inversions acumulat. “En totes les instal·lacions menys en una”, ha puntualitzat Arnijas, sense posar-li nom. En aquest sentit, ha valorat la proposta de reforma integral que reclama el CF Calella per als vestidors del Camp de Futbol de Mar.

El tinent d’Alcaldia d’Esports aplaudeix la iniciativa del Club de Futbol Calella i augura que serà una de les que aplegarà més suports.

“És just i trobo que és totalment lícit que el club hagi presentat el projecte als participatius i penso que és dels que tindrà més votacions. Són instal·lacions que fa servir molta gent, moltes famílies i gent que coneix qui les utilitza”, ha explicat.

El tinent d’Alcaldia d’Esports ha recordat la inversió de gairebé mig milió d’euros que es va fer fa dos anys a l’equipament del litoral calellenc, que va consistir en la col·locació de gespa artificial -abans era un camp de terra- i una nova il·luminació, a més de la construcció d’una caseta per a usos de despatxos i magatzem.

Reconeix que la caseta dels vestidors i les dutxes és l’estructura antiga que s’ha quedat sense posar al dia i que en la carpeta d’inversions pendents en equipaments esportius hi figura. “Tenim un dibuix de tot el que caldria, òbviament sempre es podria fer més, per tenir les instal·lacions actualitzades”, ha afirmat. La seva realització està condicionada a les disponibilitats pressupostàries del consistori i les prioritats de l’executiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat