Arriba a Calella “La vampira de Barcelona”, Gaudí a la millor pel·lícula de l’any

la vampira de barcelona

Dijous es farà la projecció de la multipremiada pel·lícula de Lluís Danès sobre l’assassina del Raval. Un film negre, banyat de l’estètica del realitzador arenyenc, que es basa en l’esgarrifosa història real d’Enriqueta Martí, l’assassina de nens del barri barceloní que va atemorir la societat catalana de principis del segle XX. Es podrà veure dins la programació del Cicle Gaudí, a la Sala Mozart, a les 20h. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros. Hi ha tarifes especials per als titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya i del Club Vanguardia.

Darrera el nom d’Enriqueta Martí s’amagava una de les personalitats criminals més ferotges de la història negra d’Espanya. Segrestadora, prostituta, falsificadora i corruptora de menors, pederasta, bruixa i assassina són algunes de les activitats que va exercir durant la seva vida. La van batejar com la Vampira del Raval.

El director Lluís Danès dirigeix aquest thriller que va recollir els Premis Gaudí a la millor pel·lícula, direcció artística, vestuari, efectes visuals i maquillatge i perruqueria. També va guanyar el premi del públic al Festival de Sitges. Compta amb un repartiment de luxe amb Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Pablo Derqui, Mario Gas, Sergi López, Núria Prims o Francesc Orella, entre d’altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat