La Corporació estrena nova pàgina web, amb més funcionalitats per als usuaris

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estrenat un nou portal amb la imatge i tots els continguts renovats. Ofereix una navegació molt intuïta, sobretot pensant en què l’usuari pugui accedir de manera ràpida i senzilla a tota la informació sobre la organització. Un dels aspectes destacats del canvi és que ofereix noves funcionalitats perquè es puguin fer més tràmits en línia. Fins ara, estaven limitats a gestionar les consultes amb el professional sanitari a primària i a l’enviament de suggeriments o queixes.

El nou portal salutms.cat permet sol·licitar el canvi de metge o metgessa de família o la informació sobre la història clínica.

Hi ha un nou apartat destinat als professionals sanitaris, on hi poden trobar ofertes de feina i detalls dels projectes i les línies d’investigació que hi ha obertes dins l’organització.

Aprofitant el canvi, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha volgut donar una major visibilitat a tota la feina que es fa en l’àmbit del tercer sector. S’ha creat la secció Implica’t, amb informació sobre els projectes de voluntariat que es fan a través d’entitats col·laboradores i sobre els programes d’acció social i de suport.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *