Arriba la vuitena edició de la Marxa de Resistència de la Llopa

Calella Marxa prepara per diumenge una nova edició de la Marxa de Resistència de la Llopa. La vuitena edició de la prova arriba amb novetats destacables com la nova pàgina web que ha obert l’entitat amb tota la informació disponible i amb inscripcions online fins avui. Són 54 quilòmetres per muntanya, que es poden fer corrent o caminant, i és una prova reservada a persones molt ben entrenades i acostumades a les llargues distàncies. Pels que vulguin optar per un recorregut més curt, l’entitat també organitza pel mateix diumenge la versió curta de 34 quilòmetres.

Amb més de 200 persones inscrites Calella Marxa ultima els detalls d’una de les proves més complexes d’organitzar, la Marxa de Resistència de la Llopa. 54 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 4428 metres i que recorrerà, com altres anys, llocs d’interès de Calella i el Montnegre. Començarà a les 7 del matí i es pot fer fins a les 22 h de la nit, amb sortida i arribada al Passeig Manuel Puigvert.
Lluís Barri, un dels organitzadors de la prova i membre de Calella Marxa, ha matisat que no és una marxa de caràcter popular i que atreu l’atenció de centenars d’esportistes d’arreu de Catalunya que any rere any queden impressionats per l’entorn de Calella i el Montnegre.

Volíem oferir una prova de més qualitat i llarga. Com a curiositat, dir-vos que aquesta marxa aplega a gent d’arreu de Catalunya. Sempre ens faciliten per l’entorn que tenim. Estem tan acostumats que ja no ho gaudim i quan ve gent de fora ens elogia pel magnífic paisatge que tenim.

La Marxa de Resistència La Llopa forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Les inscripcions es poden fer online i tenen un cost de 32 euros pels no federats.

Des de l’organització també han recordat que els associats a Calella Marxa que estan duent a terme el repte de les ermites, durant la nova prova podran validar quatre temples.

Pel que fa a la marxa de la Llopa Petita, el recorregut consta de 34 km amb sortida a les 8 h del matí i arribada a tot estirar a les 17 h. El desnivell acumulat és de 2676 metres. Les inscripcions també estan limitades a 400 persones i es poden fer online.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.