Firatast tanca la primera edició deixant “ganes de més”

La fira gastronòmica de producte local ha estat el punt de trobada de gent de Calella i rodalies durant el cap de setmana, atrets per l’oferta de bars i restaurants i també botigues, que han ofert tastets. L’espai del Parc Dalmau, ambientat per a l’ocasió, i el munt d’activitats complementàries, sobretot les propostes musicals, han arrodonit una iniciativa de l’Ajuntament i les associacions turística i comercial, que tanca la primera edició amb la paraula “èxit”. Tant és així, que molts dels visitants es preguntaven: “Per quan la pròxima?”. El tinent d’Alcaldia de Cultura i Fires, Josep Grima, l’ha garantit pel 2025, però no abans.

En declaracions al programa LA CIUTAT, Grima ha celebrat la gran acollida de la primera edició de la Firatast, tant per part dels expositors com dels visitants, que compensa l’esforç que s’ha fet des de l’Ajuntament de Calella i amb la col·laboració de l’ATC i Calella Centre Comercial. Molts s’han preguntat quan es repetirà, i si serà durant l’estiu, aprofitant l’espai del Parc Dalmau. El tinent d’Alcaldia de Cultura i Fires hi ha respost confirmant-la pel 2025, però no abans.

Durant el cap de setmana, una vintena de bars i restaurants i botigues de Calella van oferir tastets dels seus productes a les parades de fusta que es van muntar a la part baixa del Parc Dalmau, al costat del laberint, garantint la plena accessibilitat. Durant el dia s’hi van fer tallers infantils i s’encadenaven les actuacions musicals a l’escenari.

L’esdeveniment s’ha incorporat de nou al calendari de fires de Calella, amb l’objectiu que la ciutat bulli d’activitat des de la primavera i fins a la tardor; i amb el propòsit de donar dinamisme a l’espai verd. Grima defensa que és la manera que tothom prengui consciència de la importància de preservar-lo i així lluitar contra els actes incívics que puntualment s’hi registren.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *