Arriba l’estrena de ‘Perfectes Desconeguts’

Demà s’estrena l’opera prima de Marc Comerma i Nil Pera. Tothom qui vulgui podrà veure l’obra a l’Orfeó Calellenc cada dissabte i diumenge a partir de demà i fins al 22 de maig. El preu de les entrades és de 12 euros la general i 10 pels socis de la Joventut Artística de Calella.

Aquest cap de setmana s’estrena Perfectes Desconeguts una comèdia que evoluciona fins a convertir-se en una tragicomèdia. La causa, un sopar entre amics i un joc que pot canviar les seves vides. Xènia Torres, Gerard Toruella, Sara Escamilla, Diego Pérez, Carla Famada i Mireia Tubert seran els actors i actrius que donaran vida a aquest grup d’amics sota la direcció de Marc Comerma i Nil Pera.

L’estrena oficial és demà, però tothom qui vulgui podrà veure l’obra cada dissabte i diumenge fins al 22 de maig. El preu de les entrades és de 12 euros la general i 10 euros pels socis de la Joventut Artística de Calella. A banda d’això, tots els assistents podran beneficiar-se d’una oferta: tothom qui vagi abans o després de l’obra al cafè Dos 40 podrà adquirir el seu menú per sopar a 8 euros.
Les entrades poden comprar-se en línia a través de la seva pàgina web o presencialment a l’Orfeó Calellenc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *