ARTS d’Estiu anuncia la seva continuïtat sota el braç d’una nova promotora musical

arts d'estiu

El festival ARTS d’Estiu ha anunciat la seva continuïtat per aquest estiu 2021. Això si, ho farà sota el braç d’una nova promotora musical que serà l’encarregada de gestionar-lo. La previsió amb la qual es treballa és que el certamen es pugui realitzar del 3 al 21 d’agost amb nova ubicació a la platja dels Pins. I és que Santa Susanna ja va decidir l’any passat no continuar participant amb el projecte i ara el més probable és que es faci a l’espai on es fan els concerts de Barraques de la Festa Major. Ajuntament de Pineda i organitzadors han celebrat la continuïtat del festival malgrat anunciar que caldrà readaptar-lo a la realitat postpandèmica. De moment, ja hi ha els primers artistes confirmats; Sergio Dalma, el 5 d’agost; Ara Malikian, el 6; José Luis Perales, el 7; i Manel, el 21.

L’assemblea del Centre Cultural i Recreatiu va aprovar aquest dilluns la continuïtat del festival i va decidir fer-ho cedint els drets de gestió a una promotora musical externa, que organitza grans festivals arreu del territori nacional. Tot i això, encara s’ha de concretar amb la signatura d’un conveni que s’ha de fer els dies vinents, tal com va avançar ahir en declaracions a Ràdio Pineda l’alcalde del municipi, Xavier Amor.

Un altre operador entra en escena fent-se càrrec de totes les despeses del festival. L’empresa aquesta es farà càrrec de demanar permisos, tramitar concessions, buscar artistes… és una empresa que ja ha col·laborat amb el festival, aportant artistes, i ara passarà a fer-se càrrec del festival.

Això si, el festival que es farà aquest estiu entre el 3 d’agost i el 21 d’agost canviarà d’emplaçament i se celebrarà a l’espai barraques. Amor assegura que el festival mantindrà la seva essència i tornarà a comptar amb una zona de village, tot i que hi contemplen fer alguns canvis per adaptar-se a la realitat postpandèmica.

La ubicació amb què estem treballant és l’espai Barraques. Com l’any passat es va decidir no continuar amb la col·laboració de Santa Susanna. L’alternativa és allà al costat. Estem treballant amb aquest espai, però no hi ha gaires espais més amb gran capacitat. Ara la promotora nova serà qui hagi de gestionar el permís amb Costes.

Des de l’organització exposen que l’edició d’aquest 2021 no serà tan gran com la del 2019, quan es va arribar a les 80.000 assistents, però que es podrà gaudir d’un festival de primer nivell amb artistes capdavanters tant internacionals com nacionals. Esperen poder anunciar el cartell complet després de Sant Jordi.

Amb tot, Amor ha celebrat la continuïtat d’un festival que diu col·loca a Pineda en el mapa cultural català. L’any 2020 el coronavirus va impedir celebrar la desena edició del festival.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Vanesa escrigué:

    i els que hi vivim al costat em de aguantar del 3 al 21 arts d’estiu sense descans , sense poder aparcar i si a les 22h em de ser a casa com es fara ? el meu marit treballa tots els dies i s’eixeca molt d’hora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *