[Àudio] [Coblejant] Programa 155: Bon Nadal!

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana arriba el Nadal i nosaltres us volem desitjar que passeu unes bones fetes perquè no ens aturem! Escoltarem nadales amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i sardanes dedicades al Nadal de Narcís Lagares o Josep Grivé.

Torna el Traspàs de Cobla i començarem parlant de la Cobla Bisbal Jove, i n’escoltarem una sardana dedicada del compositor Martirià Font. En Secció de Notícies parlarem de la nova pàgina web de la Federació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals i a les Recomanacions Sardanistes ens farem ressò del nou projecte de promoció musical de la Generalitat de Catalunya a la cobla Sant Jordi titulat ‘Dos segles de música per a cobla’.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *