Manel, Els Amics de les Arts i Miki Nuñez, entre els cap de cartell del CanetRock 20

El CanetRock ha presentat ja el cartell per la seva setena edició amb més de la meitat d’entrades ja venudes. Manel, Els Amics de les Arts o Miki Nuñez se sumen als grups que ja havien confirmat la seva assistència – Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman –. També s’estrenen el raper Lildami, els veterans Sopa de Cabra o el nou grup de l’excantant de La Raíz, Ciudad Jara. Un cartell de luxe i variat que amb 14 grups i 15.000 entrades ja venudes, el pròxim 4 de juliol faran veure sortir el sol al Pla d’en Sala.

La setena edició del CanetRock segueix presentant cartell de luxe. Des de noves cares a vells coneguts. 12 hores de música per a tots els gustos. Des del rap de Lildami als ritmes més melòdics de Miki Nuñez.

El terrassenc, Miki Nuñez, qui durant la presentació del cartell de la setena edició ja va avançar que el 4 de juliol presentarà “algun tema nou”.

La música festiva i reivindicativa arribarà aquest CanetRock de la mà de Roba Estesa o Itaca Band.

El vessant més pop o pop-rock, estarà representada per Manel, Els Amics de les Arts, i Sopa de Cabra, els qui estan enllestint el seu nou disc que presentaran a la primavera.

També passaran per l’escenari del Pla d’en Sala, Doctor Prats, JazzWoman,el grup de l’excantant de La Raíz, Ciudad Jara, o l’herència d’Aspencat, No Logo.

I com sempre Miquel del Roig serà l’encarregat que la música no s’aturi entre concert i concert juntament també amb els dj Ernest Codina, Carles Pèrez i Artur Busquets. I qui tancarà el CanetRock i farà veure sortir el sol serà Oques Grasses. Un dels grups més aclamats del panorama musical català que tancaran la setena edició d’un dels festivals de l’estiu català per excel·lència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *