[Àudio] [Coblejant] Programa 161: Tornen les ballades de la Catedral

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Tornen les ballades al Pla de la Catedral de la mà de l’Agrupació Cultural Folklòrica i l’Institut de Cultura de Barcelona i nosaltres ho celebrem amb una sardana d’Àngel pont; A redós de la Catedral.

A més, estrenem nova secció tal com vam anunciar: La Premsa, on repassarem en aquesta primera entrega el SOM de desembre on fan un homentage al representant de dècades i dècades de la Cola Jovenívola de Sabdell, Salvador Saumoy.

Al Traspàs de Cobla parlem del canvi de tenores de la Cobla Marinada i a les Curiositats Històriques ens farem ressò de la Vella i Nova cobles amerenques a través d’una publicació de Quaderns La Selva. A Les Estrenes escoltarem les noves sardanes d’Albert Bartolomé i Jordi Paulí, respectivament.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres. A més, us oferim una nova entrega de les eliminatòries de La Sardana de l’Any.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *