[Àudio] [Coblejant] Programa 276: Pasqua i Sant Jordi: les cobles omplen l’agenda

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana expliquem el que ha donat de si la Setmana Santa Sardanista i la Pasqua i a l’Àrea de Campionat t’expliquem com serà el nou campionat de Catalunya de Sardana Esportiva que arriba amb molts canvis!

Al Traspàs de Cobla parlem del canvi de tibles que fa la Cobla Mil·lenària i a Les Estrenes t’expliquem la nova sardana de Jordi Feliu. A les Novetats Musicals et donem més detalls del nou integral Joan Lázaro i als Reportatges parlem dels aplecs de Sants, Breda i Vic. A l’Agenda Sardanista parlem i escoltem els aplecs de Sant Sadurní d’Anoia i Santa Coloma de Farners i escolem sardanes dedicades a l’abril i a la pasqua d’autors com Francesc Civil o Joan Escapa i acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Cambrils. 

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *