Ha mort el president de l’Associació de Teatre Solidari de Calella, Ramon de Calasanz

Tenia 47 anys. Va ser l’impulsor de l’entitat cultural local dedicada a la promoció del teatre amb finalitats benèfiques. D’aquí les exitoses representacions dels musicals Boscos Endins, Jesucrist SuperStar o Dannie amb les quals cada Nadal s’han recaptat fons per a la Marató de TV3. Ramon de Calasanz era, a més, treballador del departament d’informàtica de l’Ajuntament de Calella.

El vicepresident de l’Atsoc, Jordi Coll, ha mostrat el seu condol i ha destacat la solidaritat i l’amor cap al teatre musical de Ramon de Calasanz.

En Ramon és un home únic, insubstituïble. El definia el seu amor incondicional pel món del teatre musical, per tot el que suposa la solidaritat i el bolcar-se en causes per ajudar a la resta de les persones i en el fons és una persona que per nosaltres era un pilar. Era l’ànima fundadora de l’organització, era la persona en la qual sabies que et podies recolzar i que al final ens donava suport i li donava molt de sentit a tot això que estem fent. És algú que ha deixat una empremta molt fonda en tots nosaltres.

Coll ha afirmat que la seva pèrdua deixa un gran buit a l’Atsoc i que intentaran tirar endavant el que va començar Calasanz.

Sense ell, pràcticament res del que hem fet fins ara no hagués estat possible. La seva empenta per tirar endavant tots aquests temes, per establir els contactes amb la resta de les associacions, amb l’Ajuntament i per liderar tots aquests temes ha estat insubstituïble, ha estat la nostra persona de referència. Ens ha deixat un buit enorme que no omplirem però que com a mínim hem d’intentar seguir tirant endavant amb el que ell va començar i intentar estar a la seva alçada dins del que sigui possible.

Ramon de Calasanz ha sigut la veu de reportatges i anuncis publicitaris d’aquesta casa. Des de Ràdio Calella TV, volem mostrar el nostre condol als seus amics i familiars.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *