[Àudio] [Coblejant] Programa 346: L’ofici de músic a l’estiu: aigua, crema solar i un contracte signat

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana, a les notícies, ens fixem en les condicions i recomanacions dels músics de cobla a l’estiu. Parlem amb el president de la Federació de Cobles, Jordi Curós en exclusiva al Coblejant.

Als Reportatges, el concert Sant Jordi-Llobregat, Llobregat-Sant Jordi de divendres passat al Festival Festiu de Calonge i Sant Antoni es pot convertir en històric. En repassem totes les claus en una crònica Coblejant. I a Les Estrenes ecoltem la sardana d’encàrrec que aquest concert va encarregar a Antoni Ros Marbà, a qui podrem escoltar explicant el perquè de la sardana. 

A l’Àrea de Campionat, la colla Antaviana de Tordera vol reprendre la seva activitat al setembre amb una colla de joves després de 5 anys parada. I els The Tyets aconsegueixen el disc de platí amb la cançó sardanera Coti x coti que ja acumula 13 milions de reproduccions nomes a Spotify. A l’Agenda destaquem l’Aplec de Peralada!

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.