Lleuger augment del nombre d’ingressats amb positiu per coronavirus

Foto d’arxiu

En els últims quatre dies, respecte el recompte del dijous 29 d’abril, s’han registrat 4 nous ingressos per Covid a l’Hospital Sant Jaume. També s’han donat 2 altes, una de les quals ha estat un trasllat a un altre centre per atendre el quadre clínic del pacient. Ara mateix, a Calella hi ha 13 persones ingressades amb positiu per coronavirus. Cap al sociosanitari, que manté el segell verd que el certifica com a centre net de casos.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta 13 persones ingressades a l’Hospital de Calella amb positiu per coronavirus, que són 2 més respecte el recompte del dijous passat. En aquests últims quatre dies no s’hi ha produït cap defunció.

Cap canvi al sociosanitari, on des de fa dues setmanes no hi ha cap pacient amb la malaltia.

Pel que fa als professionals de l’organisme sanitari, actualment no hi ha cap aïllament per la Covid.

Dades epidemiològiques de Calella

El risc de rebrot local retrocedeix als 370,22 punts (molt alt) i la taxa de reproducció (Rt) és d’1,47, encara en fase expansiva.

Segons les dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, en els últims set dies s’han diagnosticat 26 casos de Covid. L’acumulat de dues setmanes és de 50 casos. Això deixa una incidència per cada 100.000 habitants de 251,72.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *