ERC diu que gastar-se 18.000 euros pel mural de l’Escola Pia és “llençar els diners”

PHOTO-2018-11-22-13-04-08

L’alcaldable republicana a les municipals del 2019, Iolanda Matas, qüestiona la decisió del Govern Municipal d’encarregar un mural artístic per embellir la façana del centre educatiu i assumir-ne el cost amb diner públic. Són aproximadament 18.000 euros segons consta en l’acord de la junta fet públic la setmana passada.

Matas comparteix la necessitat de millorar-ne l’estètica en termes de paisatge urbà, però apunta que la responsabilitat és de la institució escolàpia i que, en tot cas, el consistori podria col·laborar-hi.

Els 200 anys de l’Escola Pia a Calella s’han de celebrar, clar que sí, i l’escola s’encarregarà de fer-ho. Que des de l’Ajuntament se li pot donar suport, sí, però fer el mural hauria de ser decisió de l’escola i també com s’ha de fer. 18.000 euros per pintar la paret, encara que sigui pintant un dibuix, és llençar diners.

A banda de l’import de l’actuació, que inquieta al partit republicà; Matas posa l’accent en què es farà en una propietat privada. Com recorda també va passar amb el mural pintat a la plaça del Mercat.

No podem anar pintant les parets privades de tothom perquè potser acabarem assumint el manteniment de tots els edificis (…) El mural de la plaça del Mercat també es va fer en una paret privada, s’hi va posar maquillatge perquè no es veiés què hi ha a sota. Però ara ja està fet i pagat, amb aquesta potser encara hi som a temps.

ERC demana responsabilitat a l’executiu local i li exigeix una correcta administració dels pressupostos municipals.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat