[Àudio] [Coblejant] Programa 388: La colla Violetes es retira del Campionat de Catalunya

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Als Esports, lesions que s’arrosseguen de fa mesos i dansaires que tenen altres prioritats a la competició han fet decidir a la colla Violetes abandonar el Campionat de Catalunya a mitja competició. Com afectarà aquesta decisió a la resta de colles? En parlem al Coblejant.

Pitu Chamorro estrena la seva segona sardana en menys d’un any al 96è Aplec Pairal de Catalunya: es titula “A vista d’ocell”, es va endur l’ovació del públic i la podem escoltar al Coblejant! Un aplec de Calella que, per cert, va rebre la visita en la diada de diumenge de la presidenta del Parlament, Anna Erra, qui va felicitar l’Agrupació Sardanista de Calella per preservar l’aplec durant tantes dècades. Repassem el que han donat de si els tres dies d’aplec Pairal!

I també a les Notícies, coneixerem qui és la guanyadora del Premi Floricel Rosa d’Or d’Anglès 2024: la seva candidatura l’ha presentada la Federació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals, ha estat la impulsora de la recuperació d’un aplec i condueix un programa de ràdio de temàtica sardanista.

“La sardana hauria d’ocupar espais que ara mateix ens semblen impensables com la radiofórmula”. Aquest és un fragment del manifest del Dia universal de la Sardana que signen en Peyu, en Jair Domínguez i la Neus Rossell, d’El Búnquer de Catalunya Ràdio. El Dia Universal de la Sardana recull una quarantena d’activitats al llarg de la setmana arreu del país. Els repassem!

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *