[Àudio] Info Migdia 28-09-2017

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

L’alcaldessa de Calella ha rebut la petició per informar dels centres de votació que hi haurà oberts pel referèndum d’independència. Montserrat Candini ho feia públic ahir en l’acte que va reunir al Teatre de la Sala Mozart als alcaldes de l’època democràtica de la ciutat, i en el qual va acabar la seva intervenció adreçant-se en castellà «als que prenen nota i fan fotografies»
Candini va afirmar que la història ens crida i que és el moment de fer cau i net i tancar les ferides que encara hi ha obertes. Va insistir en què les urnes no divideixen i que l’Estat està mostrant el seu caràcter més colonialista utilitzant tots els mitjans, inclús la Fiscalia, per imposar el seu relat.
L’alcaldessa, citada a declarar pel seu suport al referèndum, va denunciar estar vivint en un estat de setge per la imposició d’un estat que «ens vol emmanillats, muts i que perdem la identitat». Va ser en aquest moment, en què va reiterar el seu compromís amb el referèndum, tot i confirmar que la Fiscalia també l’ha requerit perquè doni informació sobre quins seran els punts de votació a Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *