[Àudio] [La Ciutat] “La Viuda Alegre” puja a l’escenari de la Sala Mozart demà al vespre

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Demà divendres comença la 8ena Temporada Lírica a Calella amb “La Viuda Alegre” a la Sala Mozart. L’ Associació Cor i Orquestra Harmonia ens proposa aquesta opereta traduïda al castellà i amb tocs de Sarsuela com a tret de sortida de la temporada. Es tracta d’una proposta que mou fins a 20 solistes dalt l’escenari i que ha suposat fer molta feina de canvis de decorat.

El director artístic de l’obra i del Cor i Orquestra Harmonia, Albert Deprius, ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que es tracta d’una obra fresca, divertida i molt amena. Segons afirma, la directora d’escena, Maria Voronkova, ha portat a l’extrem de la comèdia els personatges i això fa que sigui molt divertida.

Deprius afirma que el repte no ha estat fàcil, en gran part, per les condicions de la Sala Mozart, que té encara algunes mancances. De fet, “La Viuda Alegre” és la primera obra escenificada que Deprius va fer fa uns anys a Calella i que, ell mateix, ha portat a altres indrets, on també ha estat intèrpret de dos dels seus personatges. El tenor calellenc, en aquesta ocasió, a més de dirigir, pujarà dalt l’escenari per ser el protagonista masculí.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a Albert Deprius al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV aquí :

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *