Les escoles es preparen per celebrar el Carnaval!

Després d’una setmana reben les ordres del rei Carnestoltes, aquest divendres 9 de febrer culminarà la festa del Carnaval a les escoles de Calella. Al matí, hi haurà les rues de La Minerva i de l’Institut Bisbe Sivilla – els grans faran final de festa a la Fàbrica Llobet-Guri –; a la tarda, de l’Escola Pia i les Escoles Freta. El Far i la llar d’infants El Carrilet ho faran de portes endins, però les famílies hi tindran accés.

Desplegament de colors i d’alegria per a una de les celebracions més esperades del curs. Aquest divendres, les escoles de Calella celebraran el Carnaval amb rues i festes als centres educatives.

La Rua de Carnaval de La Minerva sortirà a les 9.30h i seguirà aquest recorregut: passeig del Parc Dalmau, mercat, carrers Sant Joan, Bruguera i Romaní, pas subterrani de l’hospital, per tornar cap a l’escola.

La Rua de Carnaval de l’Institut Bisbe Sivilla arrencarà a les 10h i passarà per Valldebanador, N-II, riera Capaspre, plaça del Bunyol, plaça de l’Ajuntament, carrers Església, Cervantes, Bruguera i Ànimes, per enfilar el camí cap a la Fàbrica Llobet-Guri, on es farà el final de festa.

La Rua de Carnaval de l’Escola Pia serà a la tarda. A les 15h, l’alumnat sortirà del centre de Sant Pere i passarà per Sant Natoni, Sant Joan, Bruguera, Sant Josep, Jovara i tornar per Sant Pere.

En el cas d’Escoles Freta, la sortida serà a les 15.45h, i recorrerà els carrers Jovara, Cervantes, Església, Sagnier i tornar per Jovara.

El Far i la llar d’infants el Carrilet celebraran el Carnaval dins les instal·lacions educatives.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *