[Àudio][La Ciutat] Avui és un dia ideal per deixar de fumar

stop-tabaco
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Vols deixar de fumar? vols saber com fer-ho? com et poden ajudar a aconseguir-ho? I també tenir clar quins són els beneficis de deixar aquest hàbit que causa la mort de 27 persones cada dia a Catalunya. Avui al programa La Ciutat hem parlat de com deixar de fumar i de les implicacions que té el consum de tabac durant l’embaràs per a la salut de la mare i el fetus durant la gestació i la resta de la seva vida. Avui és el dia mundial sense tabac, un dia ideal per deixar de fumar.

A la taula rodona han participat l’Ángeles Añaños, Cap de l’ àrea de llevadores de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva; julià Cruz, Infermer ABS referent al tabac Bernat Nogueras, farmacèutic i Francesc Xavier Carbonell, exfumador.
Amb ells hem abordat molts temes referents al consum de tabac i les seves conseqüències i sobretot, com deixar de fumar, un tema que preocupa a moltes persones que volen abandonar aquest hàbit tan perjudicial per a la seva salut i la de les persones del seu voltant com a fumadors passius.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat