Info Migdia 25-04-2017

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Un turista alemany de 18 anys ha mort aquesta passada matinada a Calella en precipitar-se des d’un dels balcons posteriors de l’Hotel Neptuno. Estava de vacances, amb un grup de joves conduïts per un monitor. El succés s’ha produït sobre les 3 de la matinada, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a Ràdio Calella TV.
No es descarta cap hipòtesi i s’investiga si el jove ha caigut per accident o si per contra es tracta d’un suïcidi. El cas està ara sent investigat pel cos policial, que ha decretat el secret de les actuacions.
Els fets han passat sobre les tres de la matinada, tot i que Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quatre hores més tard, a les set del matí. El cadàver del jove, que reposava en una de les cobertes interiors de l’illa de cases que delimiten els carrers Sant Josep i Sant Joan, entre Bruguera i Sant Jaume. Brugeura en un ha estat retirat pels serveis fúnebres a quarts d’11 del matí.
Quan es tanqui la investigació s’iniciaran llavors les gestions per extraditar el cadàver. S’ha ofert suport i atenció psicològica als seus companys, amb qui estava de vacances aquí a Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *