Ona Maresme: Els principis bàsics del Feng Shui

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Amb l’inici de l’any ens marquem molts propòsits, molts d’ells relacionats amb el benestar tant emocional com de salut. Justament per aconseguir aquesta meta la nostra propera convidada ha escrit un llibre on ens ajuda a redistribuir la nostra llar per aconseguir l’harmonia desitjada a través del Feng Shui. Avui conversem amb Astrid Izquierdo autora de “El pequeño libro del Feng Shui”.

Segons Izquierdo, autora del llibre i experta en Feng Shui, aquesta pràctica és un sistema filosòfic xinès d’origen taoista que es basa en l’ocupació conscient i harmònica de l’espai, amb l’objectiu d’aconseguir d’aquest una influència positiva sobre les persones que l’ocupen. En el seu llibre, a partir d’uns principis bàsics i casos pràctics basats en experiències reals, Astrid Izquierdo, ofereix un arsenal d’inspiració com el que recuperar l’harmonia perduda, reconciliant-te amb el teu hàbitat i transformar la teva casa en el teu propi paradís.

Aquesta filosofia es basa també en els cinc elements vitals: aigua, foc, terra, metall i fusta. Per obtenir una llar equilibrada i un bon balanç ha d’existir un equilibri entre aquests cinc elements sense que cap domini a un altre.

Però com podem representar els elements vitals?

Per representar l’aigua ho podem fer a través de cristalls, miralls, fonts en miniatura, peixeres o la gamma cromàtica de blaus.

La representació del foc prové de tots els electrodomèstics i que funcionin a través d’energia elèctrica. En la gamma de colors tenim els tons taronges i els vermells.

Per representar la terra tenim els mobles de gran format, com els llits, les estanteries, els robers o les estores. Pel que fa als colors que millor representen aquest element vital són els tons marrons, beix, terrosos o grocs.

El metall es representa amb tot el mobiliari fet d’aquest element, així com la joieria que tinguem a casa, sense deixar de banda les canonades o l’aixeta. El representarem amb el color blanc o tons platejats.

En últim lloc, per representar l’element de fusta, estan tots els elements naturals com plantes o flors, així com els mobles fets de fusta. Pels colors tenim la gamma dels tons cafè.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *