Roberto Moral, nou cap de colla dels “Maduixots”

Roberto Moral explica el seu programa durant l'assemblea dels Maduixots. Font: Castellers Alt Maresme

El malgratenc Roberto Moral ha estat escollit aquest diumenge com a nou cap de colla dels Castellers de l’Alt Maresme. Ha estat durant una l’assemblea ordinària que els «Maduixots» han celebrat a Tordera i a la qual també s’ha decidit que Marc Ruiz, fins ara cap de colla i president, continuï com a nou president de l’entitat.

Moral s’ha marcat com a objectiu per a la propera temporada consolidar els castells de 7 ja assolits i poder encarar altres construccions castelleres de la gama alta de 7 com ara un 3d7, el 5d7 o el 7d7, que encara no han estat assolits per la colla.

Durant l’assemblea d’aquest diumenge, els responsables dels Castellers de l’Alt Maresme han presentat el calendari d’actuacions per aquest any. A més d’actuar a les festes majors de tots els pobles de la colla, els «Maduixots» també actuaran a Canet de Mar i Sant Pol.

Els Castellers de l’Alt Maresme celebraran al mes d’abril el seu segon aniversari amb una actuació a Blanes. Allà estaran acompanyats per les colles castelleres de Badalona i la Jove de Barcelona.

Els «Maduixots» iniciaran els assajos el dimarts 2 de febrer a l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar. I com ja han fet en d’altres ocasions, els primers 15 dies ho faran en format d’escola de castells per tal de convidar a aquelles persones que vulguin experimentar i participar d’un castell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *