Augmenta la sinistralitat laboral al Maresme

sinistralitat2

L’índex de sinistralitat laboral al Maresme va augmentar el 6,46% durant el 2019, segons dades de l’informe de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. Es va tancar l’any amb prop de 4.000 accidents al territori, causant només dues víctimes mortals. Al conjunt de la comarca es constata una elevada masculinització dels accidents laborals, però a Calella la incidència és major entre les dones.

Calella va tancar el 2019 amb 207 accidents laborals, dels quals 105 van afectar a dones i 102 a homes. A la ciutat, el sector serveis concentra la majoria dels sinistres que es van produir durant l’any passat, com passa al conjunt de la comarca del Maresme.

Els municipis amb un major índex d’incidència d’accidents són Teià, Caldes d’Estrac i Santa Susanna. Al costat oposat trobem –de menor a major incidència- Òrrius, Mataró, Sant Iscle de Vallalta i Premià de Dalt.

Pel que fa a dades absolutes, encara que el 99,92% dels sinistres del Maresme són de pronòstic lleu, s’ha de lamentar la mort de dues persones treballadores.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat