L’Esplai de la gent gran recupera l’activitat a l’aire lliure

L’esplai de la gent gran ha començat a recuperar de mica en mica la seva activitat. Això si, ho fan sota unes estrictes mesures de prevenció i amb activitats l’aire lliure. De moment el local l’Espai Caixa del carrer Anselm Clavé segueix tancat seguint totes les mesures anti-covid-19 que ha establert l’Obra Social La Caixa.

L’esplai de la gent gran de Calella ha traslladat al complet la seva activitat al Passeig Manuel Puigvert davant el monument de la Sardana. Ara allà, fan classes de zumba, ball en línia, dards i escacs. Unes activitats diàries i on segons el seu president, Josep Maria Granyó, es prenen totes les mesures de seguretat per evitar contagis.

En tenir el local tancat hem buscat alternatives a l’aire lliure, perquè la gent se sent més segura i hi ha menys possibilitat de contagi. l’ajuntament ens ha permès fer diferents activitats setmanalment al Passeig Manuel Puigvert. Nosaltres el que busquem és el màxim de seguretat amb mascaretes, distància i fer només aquelles activitats que permetin aquesta distància i complir les mesures de seguretat. 

L’esplai espera poder recuperar la seva activitat normal en el seu local de cara al setembre seguint les estrictes mesures que els marcarà l’Obra Social La Caixa.

L’Obra Social La Caixa ens marcarà de cara al setembre una normativa molt estricta per obrir el local si ens deixen. Però ningú s’atreveix ara mateix a donar el primer pas. Jo però sóc del parer de buscar solucions a totes aquestes alternatives. Si no podem fer una activitat amb 20 persones, la farem amb 5.

Amb tot, Granyó ha assegurat que encara es detecta por entre aquest col·lectiu però que de mica en mica es va animant més.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *