L’Escola Pia tanca els actes de celebració dels 200 anys amb un Scape Terror

Un Scape Room de terror serà l’últim acte de celebració del 200 aniversari de l’Escola Pia. Clourà així un any replet d’activitats que han servit per commemorar el 200 aniversari de l’escola, amb diferents activitats temàtiques per a totes les edats. Al llarg de l’any han organitzat un concert infantil amb la Damaris Gelabert, unes jornades esportives i també un gran acte institucional. Ara posen fi aquests actes de celebració amb el més terrorífic de tots.

L’Scape Terror serà la fusió d’un túnel del terror i un scape room convencional, on els participants es veuran immersos dins d’una experiència d’escapament i misteri, amb molt d’espectacle, show i terror. Estarà ubicat a l’antic convent del carrer Sant Pere i atenció perquè només és apte per a majors de 13 anys immunitzats a no passar por. Ho explicaven els organitzadors al programa La Ciutat, Josep Grima i Christian Negre.

Viuran una experiència terrorífica que pot servir per desfogar-se fins i tot, perquè riuran, cridaran… Tot es farà amb un equip cooperativament on es viuran diferents sensacions, com pot ser la sensació de la por que està molt de moda. Podrà passar qualsevol cosa a l’Escola Pia. A més tots els grups aniran acompanyats d’una persona.

Recomanen assistir-hi amb roba i calçat còmode, amb molta calma i preparats per assumir una investigació paranormal. També llencen una advertència: estar molt atents a les informacions publicades a les xarxes socials, perquè podrien donar-hi pistes.

Venir preparats per treballar la investigació, i aquells que ja han confirmat que vindran que estiguin molt atents a les publicacions de les xarxes socials, perquè entremig hi ha moltes coses que seran útils durant la investigació.

L’experiència durarà aproximadament una hora, fins a 400 persones hi participaran dividit en quatre torns, el primer començarà a dos quarts de nou del vespre i l’últim a dos quarts de dotze, quan sigui completament de nit. A cada torn hi haurà grups de 6 a 8 persones. Pels que vulguin participar encara hi són a temps perquè queden 16 places.

Farem 4 torns i l’experiència dura aproximadament una hora. És una hora, entre cinc grups, una altra hora cinc més… i així fins a dos quarts de dotze que serà l’últim torn. A hores d’ara ens queden 16 places lliures. (…) Vam obrir 400 places perquè són les que podem assumir perquè hi hagi una bona experiència.

Els que s’hi vulguin apuntar poden omplir un formulari per a fer la reserva a través del portal web de l’Escola Pia de Calella. L’aforament és limitat i només hi ha disponibilitat per a l’últim torn.

L’Scape Terror és el darrer dels actes de commemoració dels 200 anys de l’Escola Pia a Calella.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.