Com reiventar el negoci en temps de crisi?

Empresaris i emprenedors del Maresme estan convidats a participar a la jornada “Estratègia’t pel 2021” que organitza l’associació Dona’t un impuls per al divendres 11 de desembre (d’11 a 14h). La inscripció és oberta a tothom i gratuïta a través de la seva pàgina web. Té per objectiu donar eines útils perquè puguin adaptar els seus negocis i els facin viables en el nou context econòmic i social que ha dibuixat la crisi del coronavirus.

Anna de Quirós, presidenta de Dona’t un impuls, ha explicat que aquesta és la sisena jornada del programa “Alimenta el teu negoci” que promou l’entitat, dins dels seus objectius d’enfortir i impulsar negocis liderats per dones.

És una època per reinventar-nos. Amb la jornada volem donar pautes perquè es puguin incorporar en la gestió del negoci. L’any passat van ser les TIC, que aquesta pandèmia ha evidenciat que són molt importants (…) Totes les nostres sòcies reben informació sobre ajudes i assessorament que poden rebre a través de PIMEC, per exemple.

El 90% de les associades són del Maresme, amb presència d’empresàries i autònomes de Calella; tot i que Dona’t un impuls també té presència al Vallès Oriental o Barcelona.

La jornada que tindrà lloc el divendres 11 de desembre està oberta a tothom, sense restriccions de gènere. Començarà a les onze del matí amb la ponència de la consultora i formadora Sílvia Guinart, especialitzada en neuromàrqueting i emocions.

És molt important saber què necessitem nosaltres com a empresàries i què necessiten els nostres clients. Serà una ponència d’una hora i llavors tindrem uns 30 minuts per parlar amb ella i plantejar-li dubtes. Després farem una taula d’experiències de tres sòcies que treballen en l’àmbit empresarial, de primera línia i de serveis.

Les inscripcions estan obertes a www.donatunimpuls.com i són gratuïtes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *