El CF Calella celebra dissabte la revetlla d’estiu

calella revetlla00000000

Al Passeig Manuel Puigvert, amb menú a preus populars i música en directe, tot plegat a partir de les nou del vespre. La revetlla d’estiu coincidirà amb el cap de setmana del torneig per a categories benjamina i alevina que es disputarà al Camp de Futbol de Mar.

El president del CF Calella, Jordi Tubert, ha destacat el caràcter lúdic d’un torneig que aplega jugadors d’alt nivell.

És un torneig diferent per a equips no federats. Grups de nanos que es reuneixen per jugar i passar-s’ho bé (..) Però alhora hi ha equips amb jugadors de clubs com el Barça i l’Espanyol, que garanteix un molt bon nivell futbolístic.

Dissabte es farà la competició benjamina i diumenge la d’equips alevins.

Preparant la pròxima temporada

El CF Calella ha obert les inscripcions per a l’escola de futbol del curs 2018-2019. I en paral·lel està tancant la configuració del primer equip, que la temporada vinent jugarà novament a la lliga de Quarta Catalana després d’haver perdut la categoria.

I tot plegat, pendents de com es resol la carpeta de les graderies del Camp de Futbol de Mar. L’alcaldessa deia dilluns que s’hi continua treballant i que hi ha un 80% de possibilitats que estiguin col·locades a la tardor. Tubert espera que les negociacions iniciades arribin a bon port per als interessos de l’entitat.

Confiem que sigui així. No deixa de ser una instal·lació desmuntable i sembla que no hi hauria d’haver masses problemes, però depèn de la llei de Costes. Diferent que fos una obra fixe. Esperem que surti bé perquè és una necessitat que tenim; sinó, no sé on posarem la gent.

Les graderies es van retirar a mitjans de juny per requeriment del Departament de Costes, cinc mesos després d’haver-les instal·lat aprofitant l’estructura que hi havia a la zona esportiva de La Muntanyeta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *